Szponzort, támogatót keresünk 2008-04-02 12:01:28

Mindenképpen szeretnénk előre lépni a bajnokságban, mind szélesebb körben megismertetni csapatunkat és támogatóinkat a nézők között. Sajnos, amit lehetett önerőből már elértük, innen továbblépni csak úgy tudunk, ha szabad reklámfelületeinket értékesítjük. Ezért keresünk a 2008-as idényre főtámogatót és támogatókat.

Felajánlásaikat sportcélú támogatásként, vagy reklámkiadásként is könyvelhetik.

A rallysport segítése mindig megtérül, mert az események bekerülnek a médiába a versenyek nézői, pedig az izgalom a szurkolás és a szórakozás élmén...

Tovább

2541 | 0

Új évad, tavalyi autó de.. 2008-04-02 11:46:27

Az új évadra igyekeztünk a Mitsubishi Lancer EVO VI. versenyautót leglább olyan jó formába hozni mint tavaly ilyenkor volt. A 2007-es murvás, ugratós versenyek kicsit megviselték az autó karosszériáját, ezért a komplatt doblemezek il a váznyúlványok cseréjére volt szükség. Illetve teljes felújításon esett át a motor, váltó, futómű és rendeteg kisebb nagyobb átalakítást végzett el a szervízcsapatunk. A profi munkát ezúton is köszönjük a K-Speed teljes csa...

Tovább

2045 | 0

Üdvözlünk az új honlapunkon! 2008-03-01 10:59:50

Elkészült új honlapunk, mellyel mélyebb betekintést nyerhettek csapatunk világába.

Sok új funkció került bele, amely a böngészés kényelmét szolgálja. A galériánkban található tartalom állandó frissülése miatt érdemes gyakran látogatnotok minket. Minden verseny után kerülnek fel új képek és videók. Ezenkívűl saját képeiteket is feltölthetitek és megoszthattok másokkal, beszélgetést indíthattok róla. Szívesen vesszük észrevételeiteket a honlappal és bármi mással kapcsolatban.

Kellemes nézelődést!

Webmester:
W...

Tovább

4137 | 0


Oldalak: 1
Célkitűzéseink az idei évre: mindenképpen szeretnénk előre lépni a bajnokságban, mind szélesebb körben megismertetni csapatunkat és támogatóinkat a nézők között.
Ezért keresünk a 2008-as idényre főtámogatót és támogatókat. Tovább