Szponzort, támogatót keresünk 2008-04-02 12:01:28

Mindenképpen szeretnénk előre lépni a bajnokságban, mind szélesebb körben megismertetni csapatunkat és támogatóinkat a nézők között. Sajnos, amit lehetett önerőből már elértük, innen továbblépni csak úgy tudunk, ha szabad reklámfelületeinket értékesítjük. Ezért keresünk a 2008-as idényre főtámogatót és támogatókat.

Felajánlásaikat sportcélú támogatásként, vagy reklámkiadásként is könyvelhetik.

A rallysport segítése mindig megtérül, mert az események bekerülnek a médiába a versenyek nézői, pedig az izgalom a szurkolás és a szórakozás élményével hozzák összefüggésbe a támogató céget.

A hagyományos reklámok hatalmas mennyiségben zúdulnak a fogyasztókra, ezért a szponzoráció egyre fontosabb szerepet kap a vállalati marketing kommunikációban.

Csapatunk segít abban, hogy támogatóink arculata tovább erősödjön.

Potenciális partnereink nem hagyhatják figyelmen kívül média-megjelenéseinket a magyar piacon és az ezzel elérhető sportos, fiatalos megjelenést sem. Remélem, hogy e rövid bemutatkozó elolvasása után meggyőzzük, hogy a szponzoráció az egyik leggazdaságosabb módja a hirdetésnek. Szeretnénk megmutatni, hogy a Perge Rallye Team támogatása egy nagyon nyereséges befektetés lehet az Önök cégének.

További részletek a itt az ajánlaunk pontban.
Email: info@pergegyorgy.hu

2542 | 0
< vissza az aktuális cikkekhez


Szólj hozzá!

Név:
Írd be számmal a következőt: négy
Hozzászólás:
 
Célkitűzéseink az idei évre: mindenképpen szeretnénk előre lépni a bajnokságban, mind szélesebb körben megismertetni csapatunkat és támogatóinkat a nézők között.
Ezért keresünk a 2008-as idényre főtámogatót és támogatókat. Tovább

fejlesztés alatt