Célkitűzéseink az idei évre


Mindenképpen szeretnénk előre lépni a bajnokságban, mind szélesebb körben megismertetni csapatunkat és támogatóinkat a nézők között. Sajnos, amit lehetett önerőből már elértük, innen továbblépni csak úgy tudunk, ha szabad reklámfelületeinket értékesítjük.
Ezért keresünk a 2008-as idényre főtámogatót és támogatókat.

Felajánlásaikat sportcélú támogatásként, vagy reklámkiadásként is könyvelhetik.

A rallysport segítése mindig megtérül, mert az események bekerülnek a médiába a versenyek nézői, pedig az izgalom a szurkolás és a szórakozás élményével hozzák összefüggésbe a támogató céget.

A hagyományos reklámok hatalmas mennyiségben zúdulnak a fogyasztókra, ezért a szponzoráció egyre fontosabb szerepet kap a vállalati marketing kommunikációban.

Csapatunk segít abban, hogy támogatóink arculata tovább erősödjön.

Potenciális partnereink nem hagyhatják figyelmen kívül média-megjelenéseinket a magyar piacon és az ezzel elérhető sportos, fiatalos megjelenést sem. Remélem, hogy e rövid bemutatkozó elolvasása után meggyőzzük, hogy a szponzoráció az egyik leggazdaságosabb módja a hirdetésnek. Szeretnénk megmutatni, hogy a Perge Rallye Team támogatása egy nagyon nyereséges befektetés lehet az Önök cégének.

Ajánlatunk

  • A szponzor logójának megjelenése a versenyautón, a versenyzők kezeslábasán, a szerelő csapat ruháin és a csapatjárműveken.
  • A versenyzők megjelenése különböző, a szponzor által meghatározott rendezvényen. Ezen belül autogram-osztás, közönségtalálkozókon való részvétel, a szponzor termékeinek reklámozása. Lehetővé teszi a rajongók hozzáférhetőségét a versenyzőkhöz, ezáltal a reklámozott termékekhez is.
  • A versenyautó felhasználhatósága, mint bemutató autó. Lehetővé teszi a rajongók hozzáférhetőségét a versenyautóhoz, ezáltal a reklámozott termékhez is. Ideálisan használható kiállításokon, bemutatókon.
  • Hozzáférhetőség a Perge Rallye Team tesztnapjaihoz. A csapat lehetővé teszi a szponzornak és/vagy ügyfeleinek, hogy utasként részt vegyenek egy tesztelésen. A teszt egybeköthető fogadásokkal vagy üzleti tárgyalásokkal, esetleg felhasználható díjként nyereményjátékokban.
  • Direkt link létrehozása a csapat honlapjáról a szponzor honlapjára vagy honlapjaira.
  • Adott számú belépő a versenyekre a szervizcsapathoz.
  • A teljes csapat megjelenése bármilyen jellegű hirdetésen.

 

 

Üdvözlettel: Perge György – Kirnbauer Ernő

Kapcsolat:
info@pergegyorgy.hu


Célkitűzéseink az idei évre: mindenképpen szeretnénk előre lépni a bajnokságban, mind szélesebb körben megismertetni csapatunkat és támogatóinkat a nézők között.
Ezért keresünk a 2008-as idényre főtámogatót és támogatókat. Tovább

fejlesztés alatt